sunnuntai 25. syyskuuta 2016

ROTTERDAM PRIMARK HAUL

IMG_3781blogiin

Foundation brush 2€ - Blusher brush 3€ - Smokey brush 2€

IMG_3787blogiin

Master contour palette 8€

IMG_3801photo

Lipstick 01 Desert sand 1,50€ - 11 Midnight 1,50€

IMG_3796blogiin

Smoky eye shadow palette 5,50€

IMG_3804photo

Nails - Stone cold pointed shape 1,50€ - Fake eyelashes - Intense 1,50€

IMG_3812photo

Dress 5€

IMG_3814bllogiiiin

Bag 1,50€

IMG_3821photo

Shoes 17€

Tosiaan viikonloppu tuli vietettyä Rotterdamissa merimieskirkon järjestämän leirin isosena, ja oli kyllä niin huippu reissu, että haluaisin vain mennä takaisin ja elää koko leirin uudelleen! Isosena mun kanssa toimi Nelly ja Jenni joille haluan antaa isot pusut, meinaan ootte aivan mahtavia, kuten oli myös kaikki leirin pikkuset ♥

Tämä postaus ei nyt kuitenkaan liity varsinaisesti tähän leiriin vaan vaatteisiin + meikkeihin, jotka hommasin ennen leirin alkua. Näin lievästi sanottuna, tais mennä vähän överiks Jennin kanssa tää shoppailu taas kerran.. Primark, love ya.

Kun kävin kaikkia ostamiani juttuja läpi rasti-peliä suunnitellessani, huomasin, että kaikki ostokseni ovat ostettu kokeilu mielessä? Esimerkiksi tekokynsiä en ole koskaan eläessäni kokeillut, nyt semmoset piti vihdoin ja viimein hommata, samoiten tekoripset, en niitäkään ole ennen koskaan päässyt kokeilemaan ja semmoset nyt nappasin mukaani. Myös tuo master contour palette on sellainen josta olen jo pitkään haaveillut, sillä haluaisin löytää hyvän contour paletin mahdollisimman halvalla, ja jos tämän nyt tyydyttää contour tarpeeni, olen sellaisen löytänyt.
Ostoksista tuo mekko on myös hyvin outo ostos minulta, sillä raitoja en omista missään, enkä yleensäkkään ruskeaa väriä. Ostin myös paidan, joka ei nyt näy kuvissa, joka on materiaaliltaan hyvin outoa ja minulle epänormaalia, mutta koska siitä olin jo niin kauan haaveillut, niin olihan se pakko myös hommata.

Mitäs te tykkäätte Primarkista? Ja kertokaa toki näistä mielestänne kivoimman näköinen ostos tai muuten vaan jotain mielipidettä?

♥ Koulun takia täysin stressaantunut Aurora

2 kommenttia:

  1. Shoppailu himo iski todenteolla nyt, harmi vaan kun Primarkia ei Suomesta löydy (ehkä hyvä koska lompakossa ei silloin olisi ollenkaan rahaa). Olisi kiva kuulla käytön jälkeen millaiset kokemukset sulle jäi näistä tuotteista, nimittäin noi meikit kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, asiasta voisin postausta tehdä! :') ja joo, ootan täs et primark tulis suomeen mahdollisimman pian meinaan en tiiä miten pärjään ilman sitä jos sinne muutan

      Poista