maanantai 27. kesäkuuta 2016

DAY VISIT TO BRUGGE

IMG_2436photo

IMG_2439photo

IMG_2457photo

IMG_2573photo

IMG_2578photo

IMG_2533photo

Fun fact, Brysseli ei todellakaan ole ainut hieno näkemisen arvoinen kaupunki Belgiassa. 
En väitä, että kovinkaan moni niin ajattelis, mutta faktahan se on, että usein ihmiset tullessaan Belgiaan käy Brysselissä (ja ehkä Antwerpenissa) ja ajattelee, että se oli nyt sitte siinä. Eli siis jos Belgiaan ootte tulossa ja teillä on aikaa käydä jossain muuallakin kun vaan täällä pääkaupungissa, niin esimerkiksi Brugge on kaupunki jota suosittelen kaikille lämpimästi.

Kävin siis päivän reissulla mun äidin ja äidin ystävän kanssa Brugessa. Vietettiin päivä shoppaillen, syöden ja maisemia ihaillen. Brugessa on mahtavat shoppailu mahdollisuudet ja toi jokiajelu on aivan ihana myös. Brugge on periaatteessa aika samanlainen kun kaikki Belgian isot kaupungit, mutta silti jotenkin erillainen. En osaa tätä selittää oikeen, mutta ehkä jotkut Belgiassa käyneet tai asuvat ymmärtää mua.

Mulla oli kuitenkin tosi kivaa ja tuli shoppailtua pitkästä aikaa kaikkee kivaa. Niistä ostoksista sitten myöhemmin!
PS. Tossa neljännessä kuvassa näkyy Belgian lippuja, niin tuli siitä vaan mieleen, että atm koko Belgia on täynnä lippuja (autot, talot + kaupat on täynnä myös Belgia/Red devils aiheisia tuotteita tms), sillä ollaan aika ylpeitä tästä jalkapallossa pärjäämisestä.. hehe. 
♥ Aurora

2 kommenttia: