sunnuntai 23. lokakuuta 2016

FALL LOOK BOOK - video


IMG_4077

IMG_4085

IMG_4097

IMG_4103

IMG_4110

IMG_4113

IMG_4177

IMG_4145

IMG_4253

Mun vaatteet tuli vihdoin ja viimein tällä viikolla ja oon nyt varmaan maailman onnellisin pikku tyttö, sillä näitä on ootettu kuin kuuta nousevaa. Jotkut vaatteista ostin pienen riskin kera, sillä en todellakaan ollut varma siitä, että sopisivatko ne minulle. Kuitenkin olen tyytyväinen kaikkeen ostamaani ja siitä syystä päätinkin teille väsätä youtube puolelle fall look book - videon. Ihanat Sanni, Jenni ja Davide osallistuivat kuvaamiseen ja myös näyttivät videolla omia syksyisiä asujaan, tästä olen heille kiitollinen. Love you guys. 

Btw, tänne blogin puolelle tulee nyt vaan joitain kuvia, että asut näkyy videossa + siellä kaks asua joita tässä ei nyt edes ole kuvattu. 

Todella toivon että tykkäätte videosta! Olis muuten tosi kiva kuulla, että mikä on teidän lemppari asu ja, että mitä te yleensä tykkäätte pukea päällenne näin syksyisin?



I got my clothes delivered this week and I'm basically the happiest girl right now, since I've been dying to try them out and show them off at school or wherever I'm going to be wearing them. Now since I've really fallen in love with filming videos and being filmed, I decided to make you guys a look book and also take some pictures, so that this post wouldn't be too empty. I hope you guys enjoy the video and, please be sure to tell me in the comments which one of the outfits was your favorite! Also extra thank you to my friends, Sanni, Jenni and Davide, who helped me to film this video and also showed their own outfits. Love you guys. 

Btw, these pictures only show parts of some of the outfits, to really see them, watch the video! There are actually two more outfits that have not even been photographed. 
Aurora ♥

4 kommenttia:

  1. Ompa kiva video!! Ihania vaatteita, varsinkin toi sun hihaton huppari ja se punainen mekko! Lemppariasu noista oli kyllä just se, missä sulla oli se punainen mekko! Itse oon nyt syksyllä viihtynyt pitkähihaisissa bodycon mekoissa, sukkahousuissa ja oversized takissa :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ! :') oversized takit on kyl aivan ihania.

      Poista
  2. onko tällä kolmannessa kuvas esiintyväl tytöllä omaa blogia? :-)

    VastaaPoista