lauantai 19. syyskuuta 2015

2148km

"Kaukosuhteet ei toimi"

Muistan kun aloin juttelemaan Tonin kanssa ensimmäistä kertaa. Muistan kun ensimmäistä kertaa tunsin kateutta niitä ihmisiä kohtaan, jotka pystyvät näkemään häntä päivittäin. Muistan kun aloin pohtimaan, miltäköhän tuntuis olla kaukosuhteessa. Muistan kun ensimmäistä kertaa kerroimme toisillemme rakastavamme toisiamme. Muistan kuinka hölmönä pidin itseäni ja kuinka paljon mua pelotti. Muistan matkani Suomeen 13.2.15, sen ahdistuksen, pelon, paniikin ja jännittämisen. Muistan sen kun näimme ensimmäistä kertaa.. Sen kuinka mua vaan itketti ja olin ihan paniikissa, mutta niin onnellinen samalla. 

Tänään on 7kk siitä kun ryhdyin kaukosuhteeseen. Kyllä tämä on rankkaa ja ei, en ole katunut hetkeäkään. Pakko kylläkin sanoa, että me ollaan päästy tähän mennessä aika helpolla, sillä meidän pisin aika erossa on tällähetkellä meneillä ja sekin "vaan" 64 päivää + tää Belgia-Suomi väli ei muutenkaan ole mistään pahimmasta päästä, mutta olkoon välimatka mikä tahansa - kaukosuhteet ovat silti rankkoja ja ikävä on hirveä. 


ldr1

"If you want to live together, you first need to learn how to live apart" 

Mutta jotta tää postaus ei nyt vaikuttais hirveeltä valitukselta, haluun listata joitain asioita, jotka ovat minun mielestäni kaukosuhteissa positiivisia:
  • No shave November? More like no shave 2015
Okei en usko, että mun tarvii ees selittää tätä.. hehe.
  • When you see each other again... It's amazing. 
Se kun näät poikaystäväsi/tyttöystäväsi ja tajuut taas kerran, kuinka kuvat ei tee oikeutta hänen komeudelleen/kauneudelleen ja kun halaatte ensimmäistä kertaa erossa olemisen jälkeen... En kestä, hymyilen täällä jo nyt vaan ajatellen sitä hetkeä. 
  • You know you're with the right person
KUKAAN (ainakaan toivottavasti) ei ole niin hullu ja tyhmä, että ryhtyis kaukosuhteeseen ihmisen kanssa, jota ei rakasta yli kaiken. Ei kukaan myöskään alkais kaukosuhteeseen ihmisen kanssa, jonka kanssa ei oleta olevan yhdessä myös tulevaisuudessa.
  • You get really good at planning
Rakastan muutenkin suunnitella kaikkea ja oon hullu perfektionisti, joten tää sopii mulle! "Millon nähään seuraavan kerran, millon sun lomat on, kumpi matkustaa vai matkustetaanko molemmat jonnekki ulkomaille" etc..
  • You learn to really trust each other
  • You're allowed to be romantic, no shame at all
Ah, kaikki ne kirjeet ja toiselle lähetetyt ite tehdyt lahjat yms. 
  • And the list continues...

ldr2

"One day the plane ticket will be one way"

"Kyllä ne toimivat. Kuten kaikissa suhteissa, niiden eteen pitää tehä vähän töitä, joissain suhteissa enemmän ja toisissa vähän enemmän. If you love each other, no distance is too much." 

Oli tällä kertaa vähän "syvällisempää" asiaa.. Oon vaan jo pitkään halunnu tehä jonkun tänlaisen postauksen. 

10 kommenttia:

  1. Siiiis ootko belgialainen vai suomalainen joka asuu belgiassa? :D jotenkin sain kuvan että oot belgialainen mutta hämmennyin kun kirjotat niin hyvää suomea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha siis, oon suomalainen sekä belgialainen ! ja niin asun belgiassa

      Poista
    2. Aaaa okei! :--)

      Poista
  2. Ite en oo ollu kaukosuhteessa, en oikeestaan minkäänlaisessa parisuhteessa ollenkaan. Mut tiiän miltä tuntuu kun joku läheinen on kaukana. Itelläni asuu kans läheisiä ihan melkein toisella puolella maapalloa ja kyllä se sattuu... :( Mutta niinku sanoit, se jälleennäkeminen on vaan paras asia maailmassa! ♥ Oot kyllä ihanan positiivinen tän asian suhteen, tsemppiä siis sulle (tai no teille) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi, kiitos tosi paljon !! ja joo, mun parhaita kavereita asuu myös suomessa ja se on rankkaa ku ei pysty aina olee sen toisen kanssa ku haluais.

      Poista
  3. kaukosuhde kyllä toimii kun sen laittaa toimimaan ja on valmis tekemään töitä suhteen eteen! suututtaakin kun joku alkaa epäillä asiaa. itselläni 555km suomen sisällä matkaa poikaystäväni luokse ja 3kk taitaa nyt tulla siitä kun ollaan viimeksi nähty. kuitenkin tässä on 1,5 vuotta oltu jo suhteessa eikä kumpikaan ole valmis päästämään irti. pystyn kyllä samaistumaan ihan jokaiseen noista kohdista jotka luettelit! tsemppiä ja paljon rakkautta teille :)

    emiliannas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nimenomaan ja kiitos ! paljon tsemppiä teillekki x

      Poista
  4. Kirjoitit kyllä tosi upeesti sun fiiliksiä ylös. Itse en elä kaukosuhteessa, mutta ollaan kumpikin totuttu siihen, että toisen näkeminen ei ole itsestäänselvyys, toisin kuin monille muille jotka näkevät kovin usein. Lisäksi mun poikaystävä lähtee tammikuussa inttiin, joten tullaan näkemään vielä harvemmin ja pahinta tulee olemaan se, että toinen ei ole puhelinlangan päässä kuin hetkittäin, oli asia mikä tahansa. Tsemppiä teille molemmille jokaiseen päivään, jotka vietätte kaukana toisistanne. Pidä tuosta asenteesta kiinni. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei apua, kiitos todella paljon <3 !! ja tsemppiä teillekki sittenku poikaystäväs menee inttiin !

      Poista
  5. Oi, että tätä postausta oli ihana lukea ja ihanaa, että ootte saaneet kaukosuhteen toimimaan. Respectit! <3

    VastaaPoista