lauantai 21. maaliskuuta 2015

WANTING TOO MANY STUFF

Tiedättekö sen tunteen kun tuttu ja turvallinen alkaa käymään todella tylsäksi ja haluaisitte tehdä jonkinlaisen muutoksen, mutta ette kuitenkaan uskalla, koska onhan se tuttu ja turvallinen - TUTTU JA TURVALLINEN...? 

You know that feeling when you get tired of the way you do things (makeup, hair etc.), but you're just too scared/lazy to change your routine?

IMG_7905-horz


HALUAN TEHDÄ HIUKSILLENI JOTAIN. 
Ongelmana on vaan se, että en todellakaan tiedä mitä haluan tehdä hiuksilleni... Samalla en myöskään tiedä, että kannattaako mun tehdä niille oikeesti yhtään mitään, koska hiusteni kunto alkaa menemään pikkuhiljaa aina vain huonompaan suuntaan.
Jostain syystä haluaisin värjätä hiukseni takaisin mustiksi (kyllä, minulla on joskus ollut mustat hiukset), mutta samalla rakastan ruskeita hiuksia. 

I WANT TO DO SOMETHING TO MY HAIR.
Only problem is that I don't really know what this 'something' is... Same time i'm not sure if it would be that smart to do anything to my hair, since it's in a pretty bad condition. 
For some reason I would love to get my black hair back (yes I used to have black hair), but I'm scared that I would miss the hair color that I have now.

HALUAN UUDENLAISEN ARKIMEIKIN/MEIKKI RUTIININ.
Joo, tämä onkin vähän haastava... Jos on tottunut omaan arkimeikkiinsä ja se sopii sinulle, niin onhan sitä ihan hemmetin vaikea enää mennä muuttamaan. Varsinkin kun samanlaiset meikit on tunkenut naamansa jo monen vuoden ajan!

I WANT A NEW WAY TO DO MY MAKEUP. 
Also I need more makeup products... But yeah, this one is pretty difficult to do since once you get used to a certain way to do your makeup - it's hard to change it. 

HALUAN LÄVISTYKSIÄ JA TATUOINNIN.
Okei näitä en saa kuitenkaan.

I WANT PIERCINGS AND A TATTOO.
Anyways, not going to be able to get these.

HALUAN MUUTTAA TYYLIÄNI.
Tarvitsen tähän rahaa. Paljon rahaa. So not gonna happen.

I WANT TO CHANGE MY STYLE.
I'd need a lot of money for this. So not gonna happen.

PicMonkey Collage

Okei tässä oli nyt joitain pieniä asioita mitä itse haluaisin juuri tällähetkellä - kertokaa te toki joitain juttuja mitä itse haluaisitte!! Onko kellään muulla ollut joskus samanlaista 'ongelmaa' kuin minulla tällähetkellä?

Okay so these were just some things that I want to do right now - and now I'd love to hear if anyone else is 'having the same problem' as I am?! And what do you guys want right now?


24 kommenttia:

  1. ite myös haluisin muuttua jotenkin, värjäsin hiukseni nyt pari viikkoa sitten mustiks ja haluisin leikata nää lyhyiks, mutta pelkään vaan sitä ettei ne sovi mulle. myös haluisin alkaa venyttää korviani, mutta sekään ei taida kelvata kellekkään.
    mutta mahtavan postauksen oot tehny ja oot hyviä kuvia saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ! :-)
      ja joo itekki mietin taas tota, että jos leikkaisin hiuksensa lyhyiks... mutta en kuitenkaan uskalla, koska viimeks kun vetäsin jotkut poikahiukset niin en niistä kovinkaan pitkään tykänny

      Poista
  2. sun hiukset on ihanat ja ihana postaus taas ! :)

    VastaaPoista
  3. mulla on niin sama ongelma ku sullaki ! tosi kiva tää postaus ja ihanat kuva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ääää - onneks en oo ainut !! ja kiitos paljon ♥

      Poista
  4. Aurora... Sun postauksiin on aina, AINA niin helppo samaistua. Mulla on ihan sama ongelma tällä hetkellä! Kommentoin viime postaukseen muistaakseni aika samalla tavalla, mutta se on vaan totta. Haluaisin niin kovasti tehdä kans mun hiuksille jotain. Joistain kohti hiuksia on katkennut ja mietin jos ensi kerralla leikkauttaisi kerroksittain. En vaan tiedä sopiiko se mulle. Vaatekaapinkin haluaisin laittaa lähes kokonaan uusiksi, mutta raha helpottaisi kummasti... Ihania kuvia ja hyvä postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei apua, kiitos paljon ihana x
      ja joooo - kelpais toi lotto voitto niin pääsis vähän muuttaa vaatekaapin sisältöä!! ja todellakin kannatan sitä, että leikkaat hiukset kerroksittain :-) jos ne ei sovi, niin sitten tiedät ainakin, että et sellain niitä enää toista kertaa leikkaa.

      Poista
  5. Apua tähän postaukseen on liian helppo samaistua... Etenkin hiusten kanssa kauheita ongelmia, ne ei mee mitenkään, ne on niin kuivat ja pörröset ja huonokuntoset että itketättää, joka aamu saa niiden kanssa tapella :-( Mut tosi ihana postausidea, rakastanrakastan sun blogia <3 On pitäny jo kauvan liittyä mutta aina tullu joku kiire johki, haha, nyt liityn!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikä apua - oon aina kattonu et sul on aivan ihanat hiukset !!
      ja kiitos paljon ♥

      Poista
  6. JOOO i feel ya so bad!! tarvin itekki paljonpaljon rahaa, haluisin uusia vaatteita mutku oon persauki. sulla on ihanat silmät ja oot muutenki sika kaunis :-)♥

    VastaaPoista
  7. apua bae kiva ku valitat et sul ei oo postausideoit ja sit vaa postaat tällai ihanan :-( apuaa oot ihan liian kaunis itken XDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti mulla ei oo mitään ideoita XDD ja äääää oot ihanin ♥

      Poista
  8. Ihania kuvia ja niin tiedän tunteen:DD tai siis noi kaikki tunteet

    VastaaPoista
  9. Ymmärrän täysin mitä tarkotat! Jos sun hiusten kuntoa mietit, niin musta ei välttämättä oo paras ratkasu ainakaan sitten, jos haluat siitä eroon joskus. Ootko miettiny jotain uutta ruskeen sävyä tai vaikka raitoja? Sun meikit on aivan ihanat ja korostaa just oikeita asioita, ite meikkaan niin vähän että siihen en osaa sanoa mitään :D Tyyliä taas voi muokata pienin askelin, jolloin raha ei välttämättä oo ongelma. Itsellä kans ollu kauhee uudistuksenhalu, muokkasin just mun huoneen järjestyksen ja uusia vaatteita haluisin... Hiuksistani tykkään näin, en aio värjätä, leikkauttaa vaan - oma väri just sopivan ruskee. Ihania kuvia ja ihanaa ens viikkoa sulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua ihana kiitos näistä vinkeistä ja ihanaa viikkoa sullekkin ♥

      Poista
  10. Eikäää ihana postaus, jotenki niin inspiroiv (??) :-D Käyn just itsekin noita vaiheita läpi ja haluisin vaan muuttaa itseeni vähän reilummin ottein, mutta näköjään se ei nopeasti onnistu, kun siihen tarvisi aika paljon rahaa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos ! ja joo jos vaa sitä rahaa ois nii tekishä sitä vaikka mitä... :-D

      Poista
  11. Samaistun! Joskus vaan kyllästyy, ja sillon kyllä vaihtelu virkistää♥

    VastaaPoista