perjantai 31. lokakuuta 2014

I HOPE YOU'RE SCARED

Tänään todellakin yks mun lemppari päivistä! 
Oh Halloween how much I love you.
Today is seriously one of my favorite days of the year!

Oon hulluna kaikkeen pelottavaan! Olin siis tosi iloissani kun aurinko alko laskemaan, kuu nousemaan ja pikkulapset kirkumaan ulkona.  Kehittelin mun meikkiä jo vaikka kuinka kauan tänään päivällä, koska halusin sen taas kerran olevan mahdollisimman täydellinen. Ongelmana oli kylläkin, että en löytänyt mistään värillisiä piilolinssejä, mutta nyt on ainaki jotain petrattavaa sitten enskerralle! 

+ Niille jotka ei tiedä, niin Belgiassa kyllä juhlistetaan Halloweeni!! Tiedän meinaan, että Suomessa se ei taida olla okein tapana..

I'm in love with all scary stuff! So you can imagine how excited I was when the sun started to go down, the moon started to rise and little kids started screaming. I have been trying to make my makeup as perfect as possible during the whole day. Only problem was that I didn't have any colorful contact lenses, but oh well, I will know better next time.

IMG_5713

PicMonkey Collage

IMG_5735



Iltani meni siis lapsille karkkia jakaessa ja kauhuleffoja kattellessa! Mites te vietätte Halloweenianne? Vai oliko perus perjantai?
My evening basically went by giving candy to all the little kinds and by watching scary movies! How did you guys spend you Halloween, or did you just have a regular Friday?

33 kommenttia:

  1. Hei saanko kysyä kun oon jo jonkun aikaa lukenu sun blogia ja seurannu ig, mut musta tuntuu että oon ihan pihalla sun asumiskuvioista :D Nyt päätin sitten vihdoinkin kysyä :D Asut siis nyt belgiassa, mutta millon oon asunu suomessa ja kauan? Ja kummasta oot kotosin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi, hyvä vaan että kysyt nii saat vähän selkoo asiaan :-)! en oo siis koskaan asunut suomessa, oon aina asunu täällä. oon suomalainen, mutta belgiasta kotosin, jos näin vois sanoo.

      Poista
  2. senkin ihana lopeta näiden täydellisten postausten laittaminen >:( sul oli niin hieno ♥

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia, tykkään sairaasti tosta toiseksi viimeisestä kuvasta♥ mä en itse vietä halloweenia sen kummemmin, mitä nyt pukeudun kouluun ja joskus ollaan vietetty kavereiden kanssa jotain leffamaratoonia keskellä yötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos tosi paljon ♥ & leffamaratoonit just nii parhait ;-)!

      Poista
  4. toi meikki on niiiin siisti!:o muutenkin tykkään tosi paljon sun blogista, huoliteltu ulkoasu jne, toimii hyvin! :-)

    VastaaPoista
  5. Vähä hieno toi meikki hei! Noi kuvat on nii upeita ♥

    VastaaPoista
  6. Upean meikin oot saanu aikaan! c: ja aivan käsittämättömän upea blogi, liityin lukijaksi! :)

    http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Sulla on aivan upea blogi, rakastan sitä miten yksinkertainen ulkoasu sulla on. Kuvat on todella upeita ja hyvälaatusia, vau (joskin tässä postauksessa myös hieman pelottavia :D) ei tässä kai muuta voi kun liittyä lukijaksi!

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. aivan mahtava tuo sinun meikkisi ja hyvin hienosti tehty :)
    tuo halloweeni tuli vietettyä kavereiden kanssa meillä

    VastaaPoista
  9. Ihanan karmea tuo sinun meikkisi! Itselläni oli suunnitelmissa mennä kaupungille, mutta sitten nää ihanatko ihmiset feidas taas mut. Vietin illan yksin maseentuneena himassa, ehkä se kuuluu siihen Suomalaiseen Halloween kulttuuriin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihana ! & apua voi sua muru.... ♥ enskerral tuut tyylii tänne viettää halloweenii ;-)

      Poista
  10. Ihan törkeen upean karmiva meikki! Ja hienoja kuvia oot siitä napsinu. Tääl ei tosiaan kauheesti juhlita halloweenia, varmaan siks et se osuu liian lähekkäin pyhäinpäivän kans. Ihmiset ei haluu sekottaa muistojuhlaa halloweeniin. Kyl meillä silti oli hienot koristeet koulussa ja kaikkea :D Mun piti ostaa kasvovärit mut se vähän jäi, joten mä hengailin ihan normivaatteissa koko perjantain. Ehkä ens vuonna sit (;

    VastaaPoista
  11. Oikeesti mä en kestä kuinka upeesti noi kuvat on otettu ja toi banneri = ♥! Meillä ei oikein halloweeniä juhlita mutta ihan sika siistit kuvat!

    VastaaPoista
  12. aivan upee toi sun asu/maskeeraus! :-D :)

    VastaaPoista
  13. kuka meikkas sut? aivan ihana tää ihme maskeeraus ja näyttääki viel nii aidolta!

    VastaaPoista
  14. Hieno toi maskeeraus. Teikkö ite? :o

    VastaaPoista
  15. Ihana toi uus banneri :D (mulle se on ainakin uusi)
    Tosi hienosti tehty meikkaus. Ite en tehny mitään erityistä Halloweeniks :c Ens vuonna sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos ! ja joo onhan toi banneri vielä aikas uus :')

      Poista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista