keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

PUUMALA

IMG_3482

IMG_3491

IMG_3456

IMG_3473

IMG_3437

IMG_3451

Rippileirin jälkeen suunnattiin suoraan Puumalaan mökille meidän perheen + mun parhaiden kavereiden perheen kans. Oon mökillä pyrkiny keräämään rippileirillä menetettyjä voimia, joten suurimmalta osalta oon nyt vaan laiskotellut.
Eilen käytiin kyllä tutustumassa vähän paremmin Sonjan kans Puumalan keskustaan. Puumala on ihan kaunis pieni kesä kylä/kaupunki/mikä onkaan, mutta siellä ei sinäänsä ollu lähes mitään, joten loppujen lopuks otettiin vaan kuvia ja käytiin Salessa ostamassa herkkuja.

After my confirmation camp we went to a cottage in Puumala with my family and my best friends family. I have been trying to get back all my strength that I lost in the camp, so I have basically just been sleeping at the cottage.
Yesterday we did go to Puumala's 'city' with Sonja. It was a beautiful small place, but there wasn't really that much stuff to do, so we just took some pictures and went to Sale to get some candies etc. to eat. 

Ootteks koskaan käyny Puumalassa? Ootteks ollu tänä kesänä viel mökkeilees? 
Have you ever been to Puumala? Have you already been to a summer cottage during this summer holiday?

26 kommenttia:

  1. yleensä tollaset pienemmät, vähän hiljaisemmat paikat onkin kivempia rentoutumiseen :) oon itse käynyt puumalassa vain ohimennen, ja aattelin että joskus voisi pistäytyä uudestaan kesäkaupunkia tsekkaamassa! ihania kuvia ja muutenkin rennon oloinen blogi!

    VastaaPoista
  2. sulla on niin ihanan väriset hiukset ! :-) ja oon kyllä käyny puumalassa, mut se oli jotenki mitätön paikka mun mielestä :-D mäkin kävin vaan siinä salessa ja se oli sit siinä :-D mut toisaalta rentoutumiseen noi pikku kylät on parempia, kuten edellinen jo sanoikin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, en ite tykänny Puumalasta paljookaa :-D et en pystyis siellä asumaa. mut tääl on ihan kivat mökit ja on iha jees olla just tällai keskellä ei mitään vähä rentoutumas! ja kiitos paljon :-)

      Poista
  3. Tosi ihania kuvia ja kivan valoisa ulkoasu blogillasi :))!

    VastaaPoista
  4. kivoja kuvia, sullon ihanat hiukset! :-)
    ja en oo käyny puumalla, oon kyllä kuullut kyseisestä paikasta!

    VastaaPoista
  5. Sulla on aivan uskomattoman ihanat hiukset! Niin pitkät ja ihanan väriset :3
    En oo käyny koskaa puumalassa enkä oo käyny mökkeilee.

    VastaaPoista
  6. Tsekkailin sun blogia justiinsa, ja pidin heti niin paljon, että aioin liittyä! Noh, painoin tuota "liity tähän sivustoon" painiketta, mutta jostain syystä liittyminen ei onnistunu... Anyways, tykkään blogistas erittäin paljon, oot aivan älyttömän kaunis ja kirjotustapas on kiva! Katotaa jos tässä jossain kohtaa se liittyminenkin onnistus! :'D

    VastaaPoista
  7. ah, pienet kylät ♥ not.. en oo ikin käyny puumalassa enkä kyl hirveesti oo kuullukkaa siitä o.o oispa ees mökki jonne pääsis rauhottuu (ja kuvaamaan.. :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mökil kuvaamine ♥ parast ! kävin muutes Lapinlahdella :-D seki oli aikas pieni kylä.......

      Poista
  8. Ulkoasu on mun makuun liian väritön :D Mutta kuvat tuo kivasti edes jotain väriä (: Hienoja ja kivankokoisia kuvia (: oot kaunis ja sulla on kivanväriset hiukset :D

    VastaaPoista
  9. Itse en ole puumalassa käynyt, mutta asun itse kesäkaupungissa :) Ihania kuvia, niin kesäisiä!

    VastaaPoista
  10. Kuulostaa tosi kiva reissulle ja olisi kyllä varmaan ihan kiva käydä puumalassa. Tosi hienoja kuvia saitte sun kaverin kanssa otettua! (-:

    VastaaPoista
  11. Tosi kivoja kuvia!:)
    Ite oon kuullu Puumalasta noin ohimiten, mut en oo ikinä käyny siel:)
    Ja ollaahan sitä mökillä oltu pari päivää kai viikko kaks sitten ja nyt pari viimestä päivää oon hengaillu kavereitten kaa:)
    Ihana blogi ja oot tosi kaunis:)

    VastaaPoista
  12. Mä itseasiassa olin just viikon Puumalassa! :D Taino Puumalan lähellä mökkeilemässä. Tykkään sun blogista ja tää ulkoasu on kiva ja yksinkertainen. Teksti on selkeää ja laadukasta ja kuvat tosi hyviä! Liityn :)

    inkahelmieveliina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. Kiva blogi ja kivat kuvat! :) Mistä toi ekassa kuvassa näkyvä päähine on ostettu? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Sun kuulu varmaan kommaa mun uudempaan postaukseen? :-D Koska mul ei oo päähinettä näis kuvis?

      Poista